Seogwipo is found at the southern portion of the famous Jeju Island. Here, you can take your pick from a number of cozy hotels, renowned beaches, jaw-dropping waterfalls and rugged cliffs. Popular tourist destinations in this area include the Jungmun beach that is known for its volcanic rock cliffs, as well as the coastal city that hosts various water sports activities such as submarine and diving tours. Fro a truly gastronomic experience, you can take your pick from several restaurants that specialize in local and appetizing seafood cuisines. Indeed, there are so many things to see and do in this lovely city whether you are fond of amusement parks, botanical gardens, temples and art museums.
This is everyone need HAPPY
join your society activity and be happy with them by good communication skill and other knowledge sharing without shyness and always keep in touch with each other within every friends mind although we are not the same race.Sharing is caring(n_n).
Never Give up
' When you feel like giving up, remember why you held on for so long in the first place ' - Unknown
Don't Quit
When things go wrong as they sometimes will, When the road you're trudging seems all up hill, When the funds are low and the debts are high And you want to smile, but you have to sigh, When care is pressing you down a bit, Rest if you must, but don't you quit. - Edgar A. Guest
Lives are very worth but valuable thing isn't live in every Lives
I have no special talents. I am only passionately curious.” ― Albert Einstein
the amazing thing you've never thought
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. - Walter Bagehot
Tuesday, January 6, 2015
Seogwipo
Seogwipo is found at the southern portion of the famous Jeju Island. Here, you can take your pick from a number of cozy hotels, renowned beaches, jaw-dropping waterfalls and rugged cliffs. Popular tourist destinations in this area include the Jungmun beach that is known for its volcanic rock cliffs, as well as the coastal city that hosts various water sports activities such as submarine and diving tours. Fro a truly gastronomic experience, you can take your pick from several restaurants that specialize in local and appetizing seafood cuisines. Indeed, there are so many things to see and do in this lovely city whether you are fond of amusement parks, botanical gardens, temples and art museums.
Jeju Island
Your trip to South Korea will never be complete without a day or two spent at the enchanting Jeju Island. This spectacular island is known as a honeymoon destination because of its charming sandy beaches, mild climate and romantic views. You may also hike up Mount Halla or visit the Baeknok Lake to complete your nature-inspired Korea trip.
Sunday, July 20, 2014
Freelancer Employer Orientation Exam Latest Verified Question & Answers 2014 (updated) +.Docx
1. How much does it cost to register as an employer on freelancer.com?
A: There is no cost to register
31. What advantage does the milestone payment system offer me as an employer?
A: All of these
Download Here it's very easy and help to research your Require Answers by type only Ctrl+S (Search).thanks
The Elaborated History of All Provinces in Cambodia
it's very Useful Document that we hardly to reprepare from Internet resources.
ទាញយកទីនេះ/Download Here
Freelancer Orientation Exam Latest Question and Verified answers 2014 (updated)+.Docx*
| 1.Where Can I Find a list of projects i’m Currently working on? | |||||||||||||||
| Answer: On the freelancer View of my Dashboard | |||||||||||||||
| 2. How Much Does it Cost To Register as a Freelancer On Freelancer.com | |||||||||||||||
| Answer: There is No Cost To Register | |||||||||||||||
| 3. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids? | |||||||||||||||
| Answer: All of these | |||||||||||||||
| 4. Multiple Freelancer.com accounts are required in order to both bid on jobs as a freelancer and hire freelancer as an employer | |||||||||||||||
| Answer: False | |||||||||||||||
| 5. How can A Freelancer stay up to date on new projects | |||||||||||||||
| Answer: BY any of these Methods | |||||||||||||||
| 6. What is the Mountly Bid limit for a Premium member? | |||||||||||||||
| Answer: 500 Bids Limit | |||||||||||||||
| 7. How can a Freelancer Increase his/her Chances of Winning bids? | |||||||||||||||
| Answer: All Of These | |||||||||||||||
| 8. Which of the following is the Correct way for a freelancer to use the project Clairification Board? | |||||||||||||||
| ANSWER: TO Ask Questions about a project after Bidding | |||||||||||||||
| 9. how can A freelancer Avoid being Cheated on a project | |||||||||||||||
| Answer: All of these | |||||||||||||||
| 10. Where can a Freelancer see how many bid He/she has Left? | |||||||||||||||
| Answer: in the Welcome Section of the Dashboard | |||||||||||||||
| 11. What Would pervient a freelancer from bidding on a project? | |||||||||||||||
| Answer: Any of these | |||||||||||||||
| 12. How can a freelancer contact an employer before being setected for a project? | |||||||||||||||
| Answer: Send a private message to the employer’s inbox | |||||||||||||||
| 13. How much does it cost to bid on a project? | |||||||||||||||
| Answer: It Depends on the project budget | |||||||||||||||
| 14. What advantages does standard membershio offer a freelancer? | |||||||||||||||
| Answer: All of these are correct. | |||||||||||||||
| 15. Which of the Following methods is Recommended for a freelancer to draw extra Attention to his/her Bid on a project? | |||||||||||||||
| Answer : Choose the Highlight my bid opton. | |||||||||||||||
| 16. Can a freelancer bid on a project that’s posted as private? | |||||||||||||||
| Answer: Yes,but there is a $3.00 fee to bid | |||||||||||||||
| 17. What the Mountly bid limit for a basic member? | |||||||||||||||
| Answer: 50 | |||||||||||||||
| 18. How many job types can a premium member have selected the qualification section of his/her profile? | |||||||||||||||
| Answer: 100 | |||||||||||||||
| 19. What Should a freelancer do if he/she suspects an employer of fraud after bidding a project | |||||||||||||||
| Answer: Report the activity to freelancer.com Support | |||||||||||||||
| 20. What Would prevent a freelancer from bidding on a project? | |||||||||||||||
| Answer: Any of these | |||||||||||||||
| 21. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on freelancer.com? | |||||||||||||||
| Answer: Any of these | |||||||||||||||
| 22. I have Submitted feedback for an employer.But it doesn’t show on the employer’s profile ,why not? | |||||||||||||||
| The employer doesn’t allow feedback | |||||||||||||||
| 23. What advantage does the Milestone Payment system Offer freelancers over other payment method? | |||||||||||||||
| Answer:All of these are correct | |||||||||||||||
| 24. If a freelancer prefers not to start a project until a Milestone Payment has been created, how can he/she let prospective employers know that when placing a bid? | |||||||||||||||
| Answer: Enter an amount in the "Initial milestone percentage required (0-100%)?" box on the bid form. | |||||||||||||||
| 24.I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn't been created. What should I do? | |||||||||||||||
| Answer:Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request. | |||||||||||||||
| 25. I've noticed a project that violates Freelancer.com's policies. What should I do? | |||||||||||||||
| Answer:Submit a ticket to the "Report Violations" department of Online Support. | |||||||||||||||
| 26. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline? | |||||||||||||||
| Answer:Launch a dispute as soon as possible | |||||||||||||||
| 27.What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods? | |||||||||||||||
| Answer: All of these are correct | |||||||||||||||
| 28.How can Freelancers earn back their bids? | |||||||||||||||
| Answer:By accepting a project that has been awarded to them. | |||||||||||||||
| 29.Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on Freelancer.com | |||||||||||||||
| Answer:Freelancer Affiliate Program | |||||||||||||||
| 30. I've completed a project, but the employer hasn't made the PayPal payment promised. What should I do? | |||||||||||||||
| Answer:There is no recourse available on Freelancer.com for projects paid outside the Milestone Payment system | |||||||||||||||
| 31. When does a freelancer pay a commission on a fixed-price project? | |||||||||||||||
| Answer:When the freelancer accepts the project | |||||||||||||||
| 32. I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn't been created. What should I do? | |||||||||||||||
| Answer:Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request | |||||||||||||||
| 33. What should a freelancer do if an employer asks for his/her contact information before awarding him/her a project? | |||||||||||||||
| Answer:Send his/her email address | |||||||||||||||
| 34. Which of the following is NOT a good way for a freelancer to ensure good feedback for a project? | |||||||||||||||
| Answer:Offer a lower price in exchange for good feedback | |||||||||||||||
| 35. Where can a freelancer see how many bids he/she has left? | |||||||||||||||
| Answer:In the "Welcome" section of the Dashboard | |||||||||||||||
| 36. Which of the following can be posted in a private message immediately after bidding on a project? | |||||||||||||||
| Answer:work samples | |||||||||||||||
| 37. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids? | |||||||||||||||
| Answer:All of these | |||||||||||||||
| 38. What is the monthly bid limit for a Premium member? | |||||||||||||||
| Answer:500 | |||||||||||||||
| 39. How much does it cost to register as a freelancer on Freelancer.com? | |||||||||||||||
| Answer:There is no cost to register. | |||||||||||||||
| 40. What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods? | |||||||||||||||
| Answer:All of these are correct | |||||||||||||||
| 41. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project? | |||||||||||||||
| Answer:There is no way to contact an employer | |||||||||||||||
| 42. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project? | |||||||||||||||
| Answer:Send a private message to the employer's Inbox. | |||||||||||||||
| 43. Can a freelancer change a bid placed on a project? | |||||||||||||||
| Answer:Yes, if the project is still open for bidding. | |||||||||||||||
| 44. I've noticed a project that violates Freelancer.com's policies. What should I do? | |||||||||||||||
| Answer:Submit a ticket to the "Report Violations" department of Online Support. | |||||||||||||||
| 45. I have submitted feedback for an employer, but it doesn't show on the employer's profile. Why not? | |||||||||||||||
| Answer:The employer hasn't yet submitted feedback for you. | |||||||||||||||
| 46. How can a freelancer stay up to date on new projects? | |||||||||||||||
| Answer:By any of these methods | |||||||||||||||
| 47. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline? | |||||||||||||||
| Answer:Launch a dispute as soon as possible. | Download here Docx of this for easy research |
oDesk Microsoft Excel 2010 Skill Test Answers.
Qu: If you want to create a citation and fill in the source information later, you should:
a. insert a caption.
b. add a placeholder.
c. add a new source.
d. insert a cross-reference.
Answer: a
a. Alt
b. Ctrl
c. Shift
Answer : b
Qu: If I do not want the contents of one of my fields to automatically update, I would have to do which of the following?
a. Lock the field.
b. Protect the field.
c. Make the field hidden.
d. Turn field shading off.
Answer : c
Qu: Sarah receives a company turnover summary in the form of an embedded Excel chart (as shown in the above image) in a Microsoft Word 2010 document from her boss. Her boss wants the chart to be sent over to the Public Relations department with a line in the chart showing the variations in the company's turnover, as well as a prediction for the next 2 years. The turnover values for each year also need to be sent separately in an Excel file. What should Linda do to achieve this in the shortest possible time?
a. Take a screenshot of the chart and ask a designer to draw a line showing the trends. She can then type the data manually into an excel sheet.
b. Import the chart into an Excel sheet and change the formatting of the chart to a line chart. She can then copy the corresponding fields into a separate Excel file and send it over.
c. Change chart type to a line chart and type all the values into an Excel file.
d. Use the Trendline feature to create a line showing the trends and copy the data from the Excel sheet field which opens up on clicking Edit Data.
Answer: c
Qu: You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
a. Through
b. Square
c. In Font of Text
d. In Line with Text
Answer: b
Qu: Roger was editing a Word document, when his mobile phone rang. By mistake, some button got clicked on the Word 2010 Ribbon area, so that the document's appearance changed from Image A to Image B. Which of the following options could be the cause?
a. Margins were activated on the document.
b. Tables with maximum number of rows and columns was added to the document.
c. Gridlines were enabled from the Page Layout Tab.
d. A preset Watermark was inserted.
Answer : b
Qu: A particular chart layout can be applied to a chart only if:
a. it has been saved as a template in the Charts Template folder.
b. it has been set as the default chart.
c. it is a 2D chart.
d. it is a 3D chart.
Answer : c
Qu: Choose the INCORRECT statement:
a. Only high-risk documents from an uncertain location are opened in Read-Only view.
b. All documents that contain macros open in Read-Only view.
Answer : a
Qu: Microsoft Word 2010 has enabled ligatures for which of the following fonts?
a. Open Type fonts
b. True Type fonts
Ans: a
Qu: With which chart type(s) is the "Depth Gridlines" option available?
a. Bubble chart
b. Line chart
c. True 3D chart
d. All of the above
Answer : b
Qu: Which of the following is NOT an option under File > Print > Microsoft Document Image Writer?
a. PDF
b. TIFF
c. MDI
Answer : c
Qu: I want to use the AutoCaption feature for several elements in my document. What type of file format is NOT available in the AutoCaption dialog box?
a. BMP
b. PDF
c. XLS
d. JPG
Answer : c
Qu: What view must be used when inserting a subdocument?
a. Print Layout
b. Web Layout
c. Outline
d. Full Screen Reading
Answer : b
Qu: Josh is creating a collage for his college project. He has an image - Image A - which he wants to show in different color themes so as to represent different moods in the collage (Images B, C and D). How can Josh achieve this in Microsoft Word 2010?
a. By using Format Painter.
b. By altering the Line Color.
c. By using the Recolor option under Format Picture.
d. This can't be achieved in Microsoft Word 2010.
Answer : c
Qu: Which of the following in NOT a type of Section Break?
a. Next Page
b. Linked
c. EvenPage
d. Continuous
Answer : d
Qu: Samantha is given an article to proofread. The article runs into hundreds of pages. She is asked to use hyphens to allow words in the article to break between two lines. There is an option in Microsoft Word 2010 which can be used to achieve this result with a single click. Please identify it.
a. Breaks
b. Indentation
c. Orientation
d. Hyphenation
Answer : c
Qu: Which of the following options allows you to arrange drawings in your document so they may be moved, kept together, aligned, or formatted more easily?
a. Insert Clip Art
b. Insert Flowchart
c. Insert SmartArt
d. Insert Quick Parts
e. Insert Drawing Canvas
Answer: b
Qu:When you apply a theme to a Microsoft Word 2010 document, all the tables, charts, SmartArt graphics, shapes, and other objects are updated to complement one another.
a. True
b. False
Answer : b
Qu: My table heading row is not repeating on subsequent pages though I have properly set the header row to repeat. What is one problem that might be causing this behavior?
a. "Allow row to break across pages" is unchecked.
b. My top and bottom margins are too small.
c. There are hard page breaks in my table
Answer: a
oDesk WordPress 2.8 Test Answer
Question: A possible way to collect real-time statistics about traffic to a WordPress site is to
a) use a built-in tool
b) use a plug-in
c) use a widget
d) None of the above
a) Set he “Show Property” of the desired widget to “true”
b) Drag the desired widget of the side bar
c) Add the Desired widget to the post
d) Change the source code
a) Directly in the post’s
b) in the wp-imageresize plug-in
c) in the admin settings
d) a and b
a) Joomla
B) Yahoo Blog
c) Drupal
d) Blogspot
e) All of the above
A) Changing the config file
B) Setting the feature in the admin settings
C) Changing the index.php file
D) Updating the database
A) Updating the database
B) Changing the source code
C) Configuring the features in the config file
D) Configuring the features in the admin settings
A) Only in the sidebar
B) Only in the header
C) Anywhere
d) Only in the content
A) The template tag comprises of the three tag (PHP code tag, WordPress function, optional Parameters)
B) A template tag is code that instruct WordPress to do or get somethings
C) There are only two types of parameters that are supported by wordpress template tag (String, Boolean)
D) All of the above
A) Index.php
B) Style.css
C) functions.php
D) page.php
A) True
B) False
A) True
B) False
A) Plug-in is a software used to add function to blog
B) Widget is an object derived from a plug-in and can be added to the sidebar
C) Widgets are alwasy plugins
D) All of the above
A) True
B) Flase
A) True
B) False
A) modify the sidebar.php file (Or this)
B) Enable it in the admin settings
C) Change the index.php
A) True
B) False
A) Upload a favicon icon to your side
B) Add a favicon link to the theme’s header file or update the exising favicon icon link to the new one
C) Change the favicon icon in admin settings
D) The favicon icon can not be changed
A) By changing the theme options to two columns in admin settings
B) By changing the layout in the config file
C) WordPress theme cannot be customized to display posts in two columns
D) By using two-columns theme
A) Replacing special characters with corresponding html codes or character codes
B) Using the <codegt; <pre=”” c)=”” tag=”” the=”” using=””>tag
D) None of the above : WordPres auto-replaces special character with substituted characters
A) Plug-ins can be used to eliminate spam
B) Plug-ins can be used to integrate a WordPress blog with a forum
C) Plug-ins can be used to integrate Twitter with a WordPress blog
D) Plug-ins can be used to embed javascript in a WordPress blog
E) All of the above
A) Manually add the logo to the source code
B) Upload a new logo in admin settings
C) Update the logo path in the config file
A) Because other users know this admin name
B) Because it is not necessary
C) To enhance performance
D) TO enhance security
A) Quicktags
B) Shotcodes
C) Permalinks
D) Excerpts
A) Using a widget
B) Setting the feature in the admin settings
C) Using a plug-in
D) Pagination cannot be added to WordPress site
A) Installing the wp-emailpost plug-in
B) Configuring the feature in admin settings
C) Using a widget
D) This feature is not available in WordPress
A) Pages are listed in reverse chronological order
B) Pages can be static
C) Pages can be found in Categories
D) Page are not associated with a date/time like post
Wordpress supports all the following:
1. Create new posts
2. Edit Posts
3. Schedule post for future publishing
B) False
A) Level_0
B) Level_10
C) Depends on your settings
D) Every role has the same privilege
A) Use the wp-addinfor plug-in
B) Use custom fields
C) Use a widget
A) Back up the site
B) Disable plugins
C) Enable FTP on the site
D) All of the above
A) Using the “wp-captcha-free” plug-in
B) Using the “askimet” plug-in
C) Using a widget
D) None of the above
A) Index.php
B) functions.php
C) post.php
D) page.php
A) $atts
B) $Content
C) $code
D) All of the above
a)True
b)False
a)se phpMyAdmin
b)Install “wp database backup” plug-in
c)Use cron job to schedule.
d)Cannot schedule
a)a sitemap
b)robot.txt
c)a widge














